Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

3 Västra Ingelstad IS 22 14 3 5 45
4 Bunkeflo FF 22 13 2 7 41
5 BK Skansen 22 12 3 7 39
6 Gislövs IF 22 9 5 8 32
7 Minnesbergs IF 22 9 3 10 30

Kristoffer Ekström 61 min
Kristoffer Ekström 87 min (Utvisad direkt)

Härlig seger i premiären mot förre Torptränaren Johan Bauers Västra Ingelstad. Matchen var Torps från allra första början. I den 6:e minuten fick Torp en frispark på vänsterkanten. Martin Rengbo slår en väl avvägd frispark mot mål där Anders Nilsson störtar fram och slår in 1-0 på volley! Serien kunde inte startat på bättre sätt. Efter ledningsmålet har båda lagen några halvchanser men det är ändå Torp som kontrollerar spelet. I den 21:a minuten väggspelar Martin Rengbo och Philip Marklund sig fram på högerkanten och Martin Rengbo slår ett fantastiskt inlägg som Anders Nilsson går upp och nickar in i det öppna målet sedan målvakten kommit ut lite fel fram till 2-0. I den 26:e minuten räddar Anders Ohlsson ett friläge. I den 28:e minuten får Östra Torp en hörna från vänster. Martin Rengbo spelar till Martin Jönsson som lyfter in den till Mattias Jönsson som nickar fram den till Anders Nilsson som petar bollen i mål från nära håll, 3-0 till Torp!!! Härligt när en intränad variant går hem... Efter 3-0 målet slås takten av lite grann. Kristoffer Ekström har några chanser att göra mål men det vill sig inte. Första halvlek slutar 3-0 och Torparna går nöjda mot omklädningsrummet. Vi sa att vi skulle fortsätta fokusera och att andra halvleks första 15 minuter var viktiga och att vi inte skulle släppa till något då. Anders Nilsson sa, det är bättre att vi punkterar mathen! I den 50:e minuten stångas Mathias Herrström med en Ingelstadspelare i deras straffområde och får bak bollen till Martin Rengbo som får på en perfekt träff, med vänstran ska tilläggas, och bollen far in i Ingelstads mål via stolpen fram till 4-0! Härligt mål och en spik i kistan. Torp borde gjort ytterliggare något mål till och hade den assisterande domaren varit vaken hade han sett att Anders Nilsson hade ytterliggare en boll inne. Torp gör 5 byten under matchens sista 30 minuter. I den 87:e minuten får Kristoffer Ekström onödigt rött kort sedan han använt ett ovårdat språk. Torp vinner premiären med hela 4-0 och extra viktigt med 3 poäng, forwardsmål och nollan bakåt! Alla gör sitt jobb på. En för alla, alla för en. I nästa match väntar Minnesberg borta fredagen den 25:e april klockan 18:30.